Kuki Fructifer Mar si migdale, 70g

12,0 lei (TVA inclus)

Specialitate din mar si migdale obtinuta prin uscare cu aer cald, 70 g.

Merele proaspete, cu tot cu coaja, se amesteca cu migdale, stafide, se aromatizeaza cu scortisoara si se pun la uscat cu aer cald.

O gustare naturala, cu un gust foarte intens, ce păstrează în întregime beneficiile nutriţionale naturale.

O sursă excelentă de energie şi fibre, fara zahar adaugat , fara gluten.

Categorie: Etichetă:

Descriere

Uscarea cu aer cald este o modalitate de procesare care pastreaza proprietatile naturale ale fructelor si nucilor.

Beneficiile consumului de mere. Consumul de mere în fiecare zi, scade riscul aparitiei unor afectiuni, cum ar fi  diabet, boli de inima, arteroscleroza.Sunt o sursă excelentă de multivitamine , cum ar fi vitaminele A si C, calciu, potasiu, fier, fosfor, acid folic şi un nivel crescut de antioxidanti. Reglează nivelul glicemiei – conţin anumiţi fitonutrienţi, cum ar fi quercetina, care pot să prevină fluctuaţiile bruşte ale nivelului de zahăr din sânge.

Beneficiile consumului de migdale.  Sunt o sursa excelenta de nutrienti sanatosi cum ar fi acizii grasi esentiali, fibre, vitamina E, magneziu, proteine, cupru, potasiu, mangan, calciu, fosfor, fier, vitamine din grupul B, riboflavina, biotina, zinc.

Riboflavina, cuprul si manganul ofera  mai multa rezistenta, dau energie.

Migdalele contribuie si la mentinerea pe termen lung a senzatiei de satietate, scazand apetitul alimentar. Cercetarile au dovedit ca migdalele cresc nivelul hormonului numit colecistochinina care este asociat cu senzatia de plenitudine (iar la femei acesta poate persista chiar si mai mult timp comparativ cu barbatii). Chiar daca sunt relativ bogate in calorii, proteine si fibre, acestea pot reduce grasimea abdominala si circumferinta taliei.

Ajuta la reglarea tenisunii arteriale, intrucat sunt bogate in potasiu si sarace in sodiu.

Acizii grasi esentiali si fibrele din compozitia migdalelor ajuta la scaderea colesterolului rau din organism si mentin in limite normale valorile colesterolului total.

Consumul migdalelor de cinci ori pe saptamana duce la scadera riscului de a inregistra un atac de cord pana la 50%, datorita continutului de magneziu.

Migdalele sunt bogate si in acid folic, substanta care reduce nivelul de homocisteina din organism – principala cauza a construirii placii de aterom din organism.

Contin riboflavina si L-carnitina, nutrienti care stimuleaza activitatea cerebrala. In plus, acizii grasi esentiali gasiti in migdale (printre care si acidul linoleic) ajuta la o mai buna irigare a creierului. De asemenea, cercetatorii au confirmat ca migdalele contin fenilalanina, un produs care ajuta la desfasurarea normala a functiilor cerebrale. Migdalele contin si triptofan care contribuie la dezvoltarea sanatoasa a creierului, ameliorarea stresului si controleaza modificarile de dispozitie.

 

Informații suplimentare

Greutate 74 g
Dimensiuni 13 × 4 × 20 cm