Termeni Si Conditii

Acesti Termeni si Conditii guverneaza si se aplica tuturor Politicilor noastre (Politica de Comanda, Politica de Anulare a unei Comenzi si Politicile de Securitate si de Confidentialitate). Va rugam sa le cititi cu atentie. Prin utilizarea acestui site, crearea unui cont de client si eventual plasarea ulterioara a unei comenzi se considera ca ati citit, ati inteles si sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii precum si cu Politica de Comanda, Politica de Anulare a unei Comenzi si Politicile de Securitate si Confidentialitate.

INTRODUCERE

Prin utilizarea site-ului www.naturoid.ro sunteti de accord cu toti Termenii si Conditiile stipulate mai jos.

Va multumim foarte mult ca ati accesat site-ul www.naturoid.ro. Suntem extrem de incantati de interesul pe care il aratati fata NATUROID si fata de produsele si serviciile noastre.
Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii. Prin utilizarea site-ului si prin plasarea unei comenzi va exprimati acordul dumneavoastra privind acceptarea Termenilor si Conditiilor stipulate mai jos. Acesti Termeni si Conditii au fost ultima data revizuiti la data de 21.09.2018. Termenii si Conditiile, in timp, pot suferi modificari, adaugiri sau actualizari si de aceea va rugam sa ii verificati de fiecare data inaintea plasarii unei comenzi.
Pentru orice nelamuriri sau intrebari va rugam sa ne contactati utilizand datele de contact specificate pe site.
Naturoid, Kuki Fructifer, Marushoir si Salata de Buzunar sunt o marci inregistrate a Naturoid Snacking SRL. Activitatea de vanzare a site-ului www.naturoid.ro se desfasoara de societatea Naturoid Snacking SRL (denumita in cele ce urmeaza „Compania”) cu sediul in Bucuresti, Str. Calea Mosilor nr 292, Sector 2, inscrisa in Registrul Comertului sub numarul J40/10022/2017, CUI RO 37812708, si care poate fi contactata pe adresa de e-mail: office@naturoid.ro. Pe parcursul acestor termeni si conditii ne vom referi la site prin sintagma naturoid.ro” iar la Naturoid Snacking SRL prin sintagmele: „Naturoid”, „compania”, „noi”,” noastra/noastre”.

PLATA

Se accepta plata ramburs cash si cu cardul precum si plata prin virament bancar.

Pentru plata prin transfer bancar, ne rezervam dreptul de a termina orice intelegere intre parti si de a refuza o comanda in cazul in care autorizarea platii este refuzata de catre banca emitenta a cardului (debit sau credit) prin care se efectueaza plata sau de catre procesatorul platilor. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care avem indicii serioase ca acceptarea platii va fi refuzata. Sunteti de acord sa ne compensati in totalitate pentru orice si toate costurile si cheltuielile (inclusiv costuri legale) pe care le-am putea suferi in recuperarea sumelor pe care ni le datorati in cazul in care plasarea si respectiv anularea unei comenzi nu s-a efectuat in conformitate cu intelegerea intre parti asa cum este ea descrisa in acesti Termeni si Conditii.

Acceptam efectuarea platilor prin card de debit sau card de credit prin intermediul site-ului nostru sau prin transfer bancar cu dovada efectuarii platii trimisa noua prin e-mail.Acceptarea unei comenzi nu se realizeaza decat in momentul in care avem o confirmare a platii respectivei comenzi.

Orice anulare a unei comenzi trebuie trimisa si receptionata de catre noi cu minim o zi lucratoare inaintea datei de livrare a comenzii. Anularea unei comenzi trebuie efectuata prin intermediul site-ului, in cazul acceptului unui membru al echipei noastre, prin e-mail.  Va rugam sa cititi. Politica de Comanda pentru detalii suplimentare legate de termenele limita si conditiile pentru plasarea, respectiv anularea unei comenzi .

ANULAREA UNEI COMENZI

Orice anulare a unei comenzi va trebui sa fie receptionata de catre noi pana la ora 17:00 cu cel putin o zi lucratoare inainte de data de incepere a curei. Anularea unei comenzi plasate anterior trebuie facuta in scris(prin e-mail) sau prin intermediul site-ului de catre aceeasi persoana care a plasat comanda initiala.

POLITICA DE PRETURI

Toate preturile afisate includ TVA (daca si cand este cazul). Data fiind natura activitatii Naturoid si tinand cont de fluctuatiile sezoniere ale preturilor materiilor prime (fructe, legume, seminte, nuci etc.)utilizate in producerea sucurilor, fluctuatiile cursului de schimb in cazul materiei prime importate sau fluctuatii ale pretului combustibilului schimbarile sunt frecvente si impredictibile. Ne straduim foarte mult sa mentinem preturile produslor noastre constante pentru o perioada cat mai lunga cu putinta. Din timp in timp insa, este posibil sa efectuam ajustari ale preturilor afisate in cazul unor schimbari semnificative survenite in structura costurilor noastre. Naturoid iSnacking si rezerva dreptul de a opera aceste modificari fara o notificare prealabila.

De asemenea, Naturoid isi rezerva dreptul de a introduce si efectua diverse promotii in orice moment. Toate comenzile plasate anterior intrarii in vigoare a unei astfel de promotii, vor fi onorate in termenii si conditiile valabile la plasarea acestora, nefiind posibila convertirea la conditiile si termenii promotiei.

LIVRAREA

  • Pentru comenzi care depasesc de 200 de RON cu tot cu TVA, transportul este gratuit pentru localitatile aflate in aria de acoperire a Fan Courier (https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2017/08/locatiiFAN.pdf).
  • Pentru comezile sub 200 lei, costul livrarii difera functie de regiunea geografica, dupa cum urmeaza:
    • In Bucuresti: 20 RON, atat pentru plata
    • In provincie, pentru localitatile aflate in aria de acoperire  Fan Courier( https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2017/08/locatiiFAN.pdf) : 24 lei.  Pentru provincie se accepta doar plata prin virament.

Va rugam sa va asigurati ca ne-ati furnizat toate detaliile degate de adresa de livrare, ca acestea sunt corecte si ca veti fi disponibil(a) pentru a receptiona produsele in cadrul orarului nostru de livrare. Daca nu sunteti sigur(a) ca veti putea receptiona coletul la adresa si in intervalul orar specificat, va rugam sa ne furnizati o adresa alternativa.

Este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca adresa de livrare furnizata este functionala si ca, in cazul livrarilor la locul de munca, aveti acceptul angajatorului pentru a primi livrari in nume personal. In cazul in care nu puteti efectua personal receptia produselor, va rugam sa ne indicati persoana care va efectua receptia in locul dumneavoastra. De asemenea, va rugam sa va asiguratica persoana care efectuaza receptia cunoaste conditiile de pastrare a produselor livrate.

Nu ne asumam nicio responsabilitate in cazul in care produsele livrate la adresa indicata de catre dumneavoastra dispar sau se altereaza ca urmare a nedepozitarii in conditiile de refrigerare indicate de catre noi. O eventuala compensare pentru pierderile suferite (fie prin returnarea unei sume de bani sau prin inlocuirea vreunui produs), daca va fi acordata, va fi doar la discretia Naturoid.
Daca din orice motiv nu reusim sa livram la adresa indicata de dumneavoastra, va vom contacta telefonic la numarul de telefon furnizat. Va rugam sa aveti disponibilitatea de a ne raspunde. In cazul in care nu veti raspunde, curierul Naturoid va va contacta prin sms (serviciul scurt de mesagerie).
Daca nu reusim sa livram sau vom intarzia livrarea din cauza unor evenimente neprevazute (vreme rea, probleme cu vehiculul de livrare, trafic congestionat etc.) vom incerca sa va contactam pentru a va instiinta de aparitia situatiei si, daca este cazul, sa agreem o noua solutie.
In cazul in care doriti schimbarea adresei de livrare, aceasta trebuie notificata in scris sau telefonic pana cel mai tarziu ora 13:00 in ziua in care se efectueaza livrarea.

RAMBURSAREA

Este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati produsele dupa ce v-au fost livrate. Va rugam sa ne contactati imediat (prin e-mail) daca ceva nu este in regula.

Trebuie sa inspectati produsele receptionate cat mai curand posbil si sa ne contactati imediat – prin e-mail (utilizand datele de contact specificate pe site) – in cazul in care constatati diferente fata de ceea ce ati comandat, defecte sau existenta oricarei alte probleme. Daca nu suntem instiintati cu privire la potentialele deficiente sau defecte in maximum 3 ore de la efectuarea livrarii, vom considera livrarea acceptata si nu vom efectua nici o rambursare (partial sau totala) sau o inlocuire a vreunui produs.
Pentru livrarile intarziate sau livrarile in provincie va rugam sa ne instiintati (telefonic sau prin e-mail) cel tarziu pana la ora 11:00 a.m. a zilei de incepere a curei in cazul nu ati primit coletul. Dupa aceasta ora, vom considera coletul ca fiind receptionat si acceptat, nemaifiind posibila rambursarea contravalorii sau inlocuirea vreunui produs.

CONSUMUL PRODUSELOR

Dat fiind specificul perisabil al ingredintlor naturale, gustul si textura pot diferi de la un lot la altul. Nu putem asigura constanta asupra gustului si texturii, ca urmare va trebui sa va asumati riscul  acestor diferente.

In ce privste  produsele Kuki Fructifer, care au in compozitie nuci, va rugam sa consumati cu atentie intrucat pot contine, in mod exceptional urme de coaja. Ne straduim sa evitam in totalitate astfel de incidente, dar dorim totusi sa va atentionam ca acest lucuru se poate intampla in situatii extrem de rare.

Deasemenea, datorita faptului ca aceste produse contin nuci sau migdale, pot, in mod exceptional, capata usor gust de ranced. Fiind un proces natural inevitabil si imposibil de controlat in totalitate, in masura in care acesta se constata in mod punctual (un kuki/ max doua pe punga), nu le asumam ca fiind defecte de productie, si va rugam sa vi le asumati.

Va rugam sa pastrati in mod corespunzator produsele (asa cum este recomandat pe ambalaj). In caz contrar, el se pot altera.

Datorita specificului produselor, si a proceselor naturale care continua sa modifice produsul, produsele isi pot schimba in timpul culoarea si textura. Nu nu putem asuma constanta pe acesti parametri.

DISPONIBILITATEA SITE-ului WEB

Cateodata este posibil ca site-urile web sa nu functioneze din diverse motive. Daca acest lucru se intampla cu site-ul nostru, vom face tot ce este posibil pentru a remedia problemele aparute si a-l face functional din nou.

Desi preocuparea naturoid este de va oferi cele mai bune servicii, nu promitem ca serviciile disponibile prin intermediul site-ul nostru vor raspunde in totalitate cerintelor dumneavoastra cum de asemenea nu putem garanta ca acestea vor fi lipsite de orice problema. In cazul in care constatati aparitia unei probleme in legatura cu oricare serviciu disponibil prin intermediul site-ului, va rugam sa o raportati cat mai curand posibil pentru a incerca sa o remediem intr-o perioada cat mai rezonabila de timp.
Accesul pe site si utilizarea acestuia ar putea fi ocazional restrictionate sau limitate pentru efectuarea unor lucrari de intretinere, remediere sau introducerea unor noi facilitati si servicii. In astfel de situatii, vom incerca sa restabilim functionalitatea site-ului cat mai repede cu putinta. In eventualitatea in care site-ul web nu este disponibil sau functional, termenele limita uzuale pentru plasarea si respectiv anularea unui comenzi raman valabile.
GARANTII

Incercam sa fim cat mai corecti in tot ceea ce spunem sau facem, insa nu putem fi facuti responsabili in cazul in care am facut o greseala.

Desi incercam sa ne asiguram ca orice material si orice informatie continuta pe site sau in aceste material/documente sunt corecte, nu putem fi tinuti responsabili in cazul in care nu reusim intotdeauna acest lucru, in ciuda eforturilor noastre. Fara a aduce atingere drepturilor dumneavoastra, vom corecta orice inadvertenta si/sau eroare/greseala si nu vom fi responsabili pentru orice astfel de inadvertente si/sau erori sau pentru consecintele rezultate din utilizarea unor astfel de informatii ce ar putea fi eronate si/sau ar putea contine inadvertente si/sau greseli.
In masura in care legea aplicabila o permite, naturoid respinge toate garantiile, exprimate sau implicite, cu privire la acurateţea informaţiilor cuprinse în oricare dintre materialele de pe acest site Web şi nu va accepta nici o responsabilitate pentru orice pierderi sau daune generate de posibile probleme cu accesul la si utilizarea site-ului www.naturoid.ro.

COPYRIGHT SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Va rugam sa ne respectati drepturile de proprietate intelectuala.

Continutul site-ului web (inclusive, dar fara a se limita la texte, grafice, imagini si informatii) este protejat de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu adaugirile si revizuirile ulterioare, de Legea nr. 66/2010 pentru modificarea si completareaLegii nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice,precum si de prevederile Codului Civil cu referire la drepturile de autor si drepturile de proprietate intelectuala. Orice reproducere, modificare, copiere, distribuire sau utilizare in scopuri comerciale a oricarui material sau informatie continute de site-ul web www.naturoid.ro, fara acordul nostru expres in scris este interzisa.
Vom afirma, sustine si apara drepturile noastre de proprietate intelectuală inclusiv pe cale legala in instanta, în cazul în care orice parte a acestui site este utilizat fără permisiunea noastră sau ne vor fi incalcate sub orice forma si in orice mod drepturile de proprietate intelectuala si drepturile asupra marcilor inregistrate.
DIVERSE

Nu veti putea atribui, sublicentia sau transfera niciunul si oricare dintre drepturile si obligatiile ce va revin in conformitate cu acesti Termeni si Conditii.
In cazul in care oricare dintre prevederile acestor Termeni si Conditii va fi declarata invalida sau nula prin Decizia pronuntata de o instanta de judecata competenta, nulitatea acesteia nu va afecta validitatea celorlalte prevederi, care se vor mentine valabile si isi vor produce in continuare, in totalitate, efectele.
Acesti Termeni si Conditii au fost contruite si vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu Legea Romana.
Orice litigiu sau disputa aparut din sau in legatura cu acesti Termeni si Conditii, vor fi judecate exclusiv de catre instantele competente din Romania

Date Firma

SC Naturoid Snacking SRL

Sediu Social: Bucuresti, Calea Mosilor nr 292

CUI: RO 37812708

Reg. Comertului: J40/10022/2017

Capital Social 200 RON

Cont IBAN: ROBTRLCRTRON…….

Banca: Banca Transilvania