A fost odata ca niciodata,ca de n-ar fi nu s-ar mai
povesti...

Gina si Raluca, ariciul si vrabiuta (le-ati observat pe etichte?), doua prietene bune, mari iubitoare de fructe, s-au hotarat sa faca ceva sa nu mai lase atata bogatie de rod sa se risipeasca in timp ce oamenii, in special copiii, manaca tot felul de gustari nu neaparat sanatoase.

Asa ca au pornit in aceasta aventura, aventura Naturoid, sa transforme bunatatile din natura in chestii delicioase, simple si sanatoase, care sa ii convinga pe oameni sa manace mai multe fructe si legume.
Gina si Raluca nu mai facusera productie si nu aveau echipamamente, dar au primit ajutor de la Start Up Nation, de la familie si de la foarte multi prieteni si au inceput, undeva in Bucuresti la etajul 5, sa stranga fructe si legume (in primele luni fara lift, asa ca au carat sute de kilograme pe scari, efectiv ca ariciul) pe care sa le transforme apoi in bunatatile Naturoid.

Au invatat, din munca multa si din multe intamplari aventuroase ca a fi Naturoid inseamna nu doar snackuri sau mancare, ci un fel de a trai.

URMARESTE-NE

“Naturoid nu inseamna doar snackuri, inseamna in primul rand un fel de a trai”

Sa primesti ce iti ofera natura cu respect si mare bucurie. Sa fii simplu si modest, sa iei lucurile asa cum sunt.
Sa cauti mereu sa fii in armonie cu natura si viata.
RAluca si GINA
arici sivrabipng
Close Menu
×

Cart